Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
U dvorani Gradski vrt 25. ožujka

Osijek domaćin 29. dodjele najuglednije glazbene nagrade Porin

Foto: OBŽ
Samoj dodjeli nagrade Porin prethode brojna događanja pod nazivom “Tjedan Porina u Osijeku”, odnosno koncerti, promocije, književne večeri...

Dodjela Porina, najuglednije glazbene nagrade u Hrvatskoj, održat će se u Osijeku 25. ožujka u dvorani Gradski vrt. Uz taj središnji dio manifestaciji prethode brojna događanja pod nazivom “Tjedan Porina u Osijeku”, odnosno koncerti, promocije, književne večeri, 
večeri dobrodošlice i druga događanja na kojima će uživati svi sudionici i posjetitelji, a ujedno će imati prigodu upoznati jedinstvenu ponudu kontinentalnog turizma koju nude grad Osijek i Osječko-baranjska županija.

– Ponosni smo što ćemo biti domaćin 29. dodjele Porina, i to prvi put u dvorani Gradski vrt. Ova manifestacija od iznimne je važnosti za Grad Osijek i Osječko-baranjsku županiju, jer pridonosi brendiranju i pozicioniranju Osijeka kao turističke, ali i glazbene destinacije – kazao je osječki gradonačelnik Ivan Radić.

Župan Ivan Anušić naglasio je kako su se Grad Osijek i Osječko-baranjska županija uvijek pokazivali kao kvalitetni domaćini.

– Sve manifestacije organizirali smo na vrhunskoj razini, s velikim srcem i gostoprimstvom. Ljudi koji odu žele se ponovno vratiti u naš kraj. Advent u Osijeku, koji je pobijedio u izboru najljepšeg u Hrvatskoj, jedan je od razloga zbog kojeg smo imali tako velik broj noćenja i pokazatelj na koji način uspijevamo organizirati manifestacije, ali i niz kapitalnih projekata koji razvijaju ovu regiju, Osječko-baranjsku županiju i najveći grad na istoku Hrvatske, grad Osijek. Najkvalitetnije domaće glazbenike ugostit ćemo na najbolji mogući način – rekao je župan Ivan Anušić.