Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
Advent u Osijeku pobjednik izbora za najljepšu proslavu adventa

Osijeku u prosincu novi rekord u noćenjima

Foto: Osijek
Slike s osječkoga Adventa podijeljene su na društvenim mrežama više od 3000 puta, a podrška je iskazana i u više od 6000 komentara, što je, prema podacima portala gradonacelnik.hr, rezultiralo dosegom od gotovo 278.000 ljudi

Nakon devet dana glasanja i ukupno 110.000 lajkova na Facebooku na stranici portala gradonačelnik.hr, Advent u Osijeku pobjednik je izbora za najljepše organiziranu proslavu adventa u Hrvatskoj. Osječki Advent osvojio je ukupno 27.225 lajkova, što mu je donijelo laskavu titulu najboljega.

Slike s osječkoga Adventa podijeljene su više od 3000 puta, a podrška je iskazana i u više od 6000 komentara, što je, prema podacima portala gradonacelnik.hr, rezultiralo dosegom od gotovo 278.000 ljudi.

– Prije svega želim zahvaliti i čestitati svim Osječankama i Osječanima, svim našim posjetiteljima i medijima koji su “adventirali” s nama.  Osijek je još jednom pokazao svoj pobjednički mentalitet. Podsjećam da smo nedavno osvojili i nagradu Eco City. U samom “adventiranju”, a osobito pri glasanju, pokazali smo što znači zajedništvo i jedinstvo – rekao je osječki gradonačelnik Ivan Radić.

Osijek je u prosincu ostvario 7 posto više turističkih noćenja nego rekordne 2019. godine.