Izbornik
Naslovnica Županije Primorsko-goranska
Još jedno ulaganje Primorsko-goranske županije

Osnovnoškolci u Fužinama dobili novi kombi

Kombi u Fužinama
Foto: Primorsko-goranska županija
Izvrsnu suradnju s Primorsko-goranskom županijom pohvalio je zamjenik načelnika Starčević zahvalivši na dobrodošloj gesti koja će osigurati sigurnost u prometu i učiniti sadržaje izvan općine pristupačnijima

Zamjenica župana Marina Medarić u Osnovnoj školi Ivanke Trohar u Fužinama predala je ravnateljici Jasni Štimac ključeve novog kombi vozila koje je Primorsko-goranska županija nabavila kako bi zamijenila vozilo koje je dosada služilo za prijevoz učenika putnika.

Energetska obnova Novo ruho OŠ Suhopolje i dvorane

U ime Općine Fužine na događanju je sudjelovao zamjenik načelnika Dražen Starčević.

Praksu zbrinjavanja prijevoza učenika kombi vozilima na području Gorskoga kotara Primorsko-goranska županija započela je 2002. godine, a zamjenica Medarić istaknula je kako je glavna namjera osigurati sigurnost djece koja putuju u školu.

- Već 20 vozila je na području Gorskoga kotara i jedan u Klani. Kombijima se prevozi trenutačno 220 djece. Duž cijelog Gorskog kotara nabavljamo kombije kako bi djeca prije svega sigurno i na vrijeme stigla u školu - pojasnila je Medarić dodavši da će se novim kombi vozilom za koje je Županija izdvojila nešto više od 194.000 kuna u matičnu školu u Fužinama prevoziti 19 djece iz Vrata, Liča, Belog Sela i Fužinskog Benkovca.

Čazma Grad sufinancira prijevoz srednjoškolcima i studentima

Izvrsnu suradnju s Primorsko-goranskom županijom pohvalio je zamjenik načelnika Starčević zahvalivši na dobrodošloj gesti koja će osigurati sigurnost u prometu i učiniti sadržaje izvan općine pristupačnijima.

Ravnateljica Štimac također je zahvalila Osnivaču na kontinuiranoj brizi i ulaganjima u školu – od sanacije krova, do fasade i kotlovnice.

Početak radova u Moščenićkoj Dragi VELIKA INVESTICIJA Početak radova na dogradnji obale i gradnji obalne šetnice u Mošćeničkoj Dragi

Isto je potvrdila i pročelnica županijskog UO za odgoj i obrazovanje Edita Stilin naglasivši:

- Ovim će se vozilom koristiti jedna četvrtina Osnovne škole Ivanke Trohar u Fužinama. Primorsko-goranska županija godinama ulaže u zgradu ove osnovne škole pa tako ona ima i novi krov i fasadu i prozore, a sad kruna svega nakon 10 godina je i novi kombi.

Iskoristivši prigodu kako bi svoj djeci, a pogotovo prvašićima zaželjela uspješan početak školske godine zamjenica Medarić se na kraju osvrnula na toplu atmosferu „male škole“ u kojoj učenici imaju jedinstvenu prigodu vidjeti svoje učitelje kako za njih pjevaju svečanu pjesmu Primorsko-goranske županije.