Izbornik
Naslovnica Županije Osječko-baranjska
Zbog koronavirusa

Otkazana većina priredbi na Đakovačkim vezovima

Foto: Dubravka Petrić/PIXSELL
Na žalost, svjedoci smo da se epidemiološka situacija u Đakovu pogoršala tako da, kao organizatori, moramo najaviti da se ono o čemu smo pričali prije tjedan dana neće održati, poručio je Mandarić

Đakovački gradonačelnik Marin Mandarić rekao je da se većina priredbi 54. Đakovačkih vezova otkazuje zbog pojave koronavirusa, da epidemiolozi provode sve aktivnosti i da je situacija pod kontrolom.

punionica za vozila na električnu energiju u Đakovu u funkciji Vozači zadovoljni brzinom punjenja i lokacijom

Nakon što je đakovački Samostan Milosrdnih sestara sv. Križa u utorak potvrdio da deset sestara pozitivno na koronavirus, gradonačelnik Mandarić je sazvao konferenciju za novinare ispred zgrade Gradske uprave.

"Hoće li išta od previđenih programa biti održano znat će se za dan ili dva", izvijestila je u utorak đakovačka Gradska uprava. 

- Na žalost, svjedoci smo da se epidemiološka situacija u Đakovu pogoršala tako da, kao organizatori, moramo najaviti da se ono o čemu smo pričali prije tjedan dana neće održati - poručio je Mandarić.

Veliko priznanje klubu iz Piškorevaca, glasovi stigli i iz Brazila Najljepši nogometni grb u Slavoniji i Baranji ima ŠNK Ratar Piškorevci

Smatra da je s epidemiološkog stajališta prerizično organizirati takvo javno događanje koje privlači velik broj Đakovčana i njihovih gostiju pa Gradska uprava, kao organizator, nema drugog izbora, nego program "Đakovačkih vezova" maksimalno reducirati.