Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
U organizaciji Turističke zajednice Zagrebačke županije

Otvoren fotografski nagradni natječaj “Photo Zagreb County”

Foto: Zagrebačka županija
Autore najboljih fotografija čekaju nagrade - wellness vikend za dvoje, romantična večera, eno-gastro doživljaji i degustacije pjenušavih vina diljem županije, a nakon završetka natječaja organizirat će se izložba izabranih radova

Turistička zajednica Zagrebačke županije treću godinu zaredom provodi fotografski nagradni natječaj “Photo Zagreb County” te poziva sve posjetitelje i stanovnike zagrebačkog prstena na sudjelovanje. Prijave su moguće do 28. svibnja, a jedini je uvjet da prijavitelji budu stariji od 18 godina. Svrha natječaja je fotografijom prikazati kulturno-povijesne znamenitosti i tradiciju županije, priču ili doživljaj s neke od manifestacija, aktivan odmor u prirodi ili ruralnom prostoru te eno-gastro motive kojima će se dodatno promovirati atrakcije i ljepote županije.

O najboljim radovima odlučivat će povjerenstvo natječaja i pratitelji na društvenim mrežama, a vodit će se računa o pet kriterija – originalnosti i umjetničkoj vrijednosti, tematskoj usklađenosti, storytellingu i emocijama, tehničkoj izvedbi i kvaliteti te o kompoziciji fotografije. Autore najboljih fotografija čekaju nagrade - wellness vikend za dvoje, romantična večera, eno-gastro doživljaji i degustacije pjenušavih vina diljem županije, a nakon završetka natječaja organizirat će se izložba izabranih radova.

- U proteklim izdanjima okupili smo brojne sudionike koji su svojim fotografskim radovima pridonijeli promociji Zagrebačke županije kao destinacije - rekla je Ivana Alilović, direktorica TZ-a Zagrebačke županije.

Iz županijskog proračuna 55.000 eura Županija pomaže udrugama i organizacijama za zaštitu prirode ZAGREBAČKA ŽUPANIJA Zagrebačka županija daje milijun eura za potpore Raspisan javni poziv za gradove i općine Za mikročipiranje pasa i kastraciju kujica 13.272 eura