Izbornik
Naslovnica Županije Splitsko-dalmatinska
u zgradi stare općine

Otvoren novouređeni poduzetnički centar u Vrgorcu

Poduzetnički centar u Vrgorcu
1/6
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
Gradske vlasti potpisale su i ugovore sa četiri nova investitora u Gospodarsku zonu Ravča

U Vrgorcu je danas otvoren novouređeni poduzetnički centar, u što je uloženo 1,5 milijuna kuna, a potom su gradske vlasti potpisale ugovore sa četiri nova investitora u Gospodarsku zonu Ravča. Poduzetnički centar, smješten u zgradi stare općine, otvorio je gradonačelnik Vrgorca i saborski zastupnik Mosta Ante Pranić. 

Klis Dobili na upravljanje svoj kameni simbol i lokomotivu za razvoj Tvrđava nakon 500 godina opet u kliškim rukama

Nakon svečanog otvaranja, direktorica Poduzetničkog centra Vrgorac Milka Beus i gradonačelnik Pranić u ime Grada Vrgorca potpisali su ugovore sa četiri nova investitora u Gospodarskoj zoni Ravča.

Četiri parcele u GZ Ravča kupili su investitori iz BiH - tvrtke Arivolt, Jurprom, Elektromilas i Bloom - koji će graditi proizvodne hale za potrebe automobilskog sektora, farmaceutske industrije, građevine i elektroinstalacija.

"Potpisivanjem tih ugovora Gospodarska zona Ravča je popunjena 95 posto. Ostaje još samo jedna građevinska parcela, a i za nju imamo pregovore s jednim ozbiljnim investitorom", kazao je gradonačelnik Pranić, koji je najavio da će u GZ Ravča do 2020. biti otvoreno novih 100 radnih mjesta.

Općina Dugopolje Young Living gradi objekt u poslovnoj zoni Podi Najveći svjetski proizvođač eteričnih ulja zaposlit će stotinu ljudi