Izbornik
Naslovnica Županije Primorsko-goranska
U UREĐENJE ULOŽENO 15 TISUĆA EURA

Otvoren ruralni coworking prostor u Delnicama

Foto: Primorsko-goranska županija
Cilj je kreirati neformalne mreže koje će doprinijeti razvoju ekonomskih aktivnosti na ruralnom području Gorskog kotara

Lokalna razvojna agencija Pins iz Skrada otvorila je ruralni coworking prostor u Delnicama. Svečanom otvorenju nazočio je zamjenik župana Petar Mamula i veleposlanik SAD-a u Republici Hrvatskoj Nj.E. Robert Kohorst.

Projekti Devet milijuna kuna za sustav županijskih lučkih uprava

Projekti P-IRIS, koje provodi agencija Pins, financiraju se sredstvima Intererg Europe programa i Rural coworking akademije koju sufinancira Ambasada SAD-a u Hrvatskoj. 

Cilj projekata je kreirati neformalne mreže koje će doprinijeti razvoju ekonomskih aktivnosti na ruralnom području Gorskog kotara.

U ambulanti Doma zdravlja Kampus dobio i sportsku ambulantu

U uređenje novog coworking prostora uloženo je oko 15 tisuća eura, a u njemu se planira zajedničkim radom razviti međusobnu suradnju poduzetnika i ostalih sektora te osoba koje planiraju pokrenuti vlastiti posao. 

Primorsko-goranska županija Nakon škola, energetska obnova domova zdravlja

"Korištenje coworking prostora biti će bez naknade za korisnike do kraja provedbe projekata. Stoga pozivamo sve zainteresirane pojedince, poduzetnike, srednjoškolce da koriste prostor za vlastiti razvoj, ali i razvoj cijelog područja i lokalne zajednice“ rekao je zamjenik župana Primorsko-goranske županije Petar Mamula.