Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
Potpisani ugovori

Ove godine 420.000 kuna za programe četiriju udruga s područja socijalne skrbi

Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
Centru za žene Adela dodijeljeno je 170.000 kuna, Udruga slijepih Sisačko-moslavačke županije dobila je 50.000 kuna, Crveni križ Sisačko-moslavačke županije 100.000 kuna, a isti iznos je dobila ižupanijska Udruga osoba s invaliditetom

Ukupno 420.000 kuna Sisačko-moslavačka županija ove godine je dodijelila za programe četiriju udruga iz područja socijalne skrbi.

Ideja o donatorskoj večeri nastala je nakon srebra na SP-u donacijska večer Zlatko Dalić za zakladu Viktorija

S predstavnicima udruga ugovore o izravnom financiranju potpisao je župan Ivo Žinić istaknuvši kako se nada da će financijske potpore omogućiti udrugama da lakše ostvaruju programe.

– Vjerujem da će ova sredstva, uz sve ostalo što radimo, pridonijeti da te ranjive skupine našeg društva doista mogu funkcionirati i da ćete pomoći onima kojima je pomoć najpotrebnija. Čestitam na svemu onome što radite, a Županija će vam i dalje biti partner i vjerujem da ćemo vam u budućnosti moći dati izdašnija sredstva, ali sukladno mogućnostima ovo je ono što je u ovom trenutku realno. Želim svakako i da nastavite s vašim programima – kazao je sisačko-moslavački župan.

Centar za ljevarstvo – SIMET u Sisku Cilj je visokostručna radna snaga s novim znanjima te oprema kakve neće biti drugdje u Hrvatskoj

Centru za žene Adela dodijeljeno je 170.000 kuna, Udruga slijepih Sisačko-moslavačke županije dobila je 50.000 kuna, Crveni križ Sisačko-moslavačke županije 100.000 kuna, a isti iznos je dobila i Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije.

– U ime svih zahvaljujem se Županiji i županu na velikoj podršci i financijskoj potpori koju nam pružaju sve ove godine – rekla je predsjednica Centra Adela Senka Filipović.

I u Sisačko-moslavačkoj županiji obilježen Svjetski dan šuma Zasađena sadnica hrasta lužnjaka, potomak 307 godina starog stabla