Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
donacijska večer

Zlatko Dalić za zakladu Viktorija

Ideja o donatorskoj večeri nastala je nakon srebra na SP-u
1/9
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL
Zakladu je 2009. osnovala Sisačko-moslavačka županija a pomaže pri podmirivanju troškova liječenja djece oboljelih od zloćudnih i drugih teških bolesti

Zvijezda donacijske večere Zaklade Viktorija za djecu oboljelu od zloćudnih i drugih teških bolesti s područja Sisačko-moslavačke županije bio je izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, koji je u ime HNS-a donirao nogometnu loptu s potpisima naših nogometnih reprezentativaca te dresove igrača. 

Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL

Digitalni komunikatori Zaklada Viktorija nabavila digitalne komunikatore 'Uz ovaj uređaj moj sin piše očima i tako mi kaže što želi'

- Drago mi je da smo došli ovdje i mislim da je svima nama obveza da se odazovemo na ovakve akcije i pomognemo koliko možemo. Ovaj put smo u Sisku, i gdje god uspijemo, dođemo. Treba pohvaliti rad ovakvih zaklada i podržati ih – rekao je izbornik Dalić.

Zakladu Viktorija osnovala je 2009. Sisačko-moslavačka županija a pomaže pri podmirivanju troškova liječenja djece oboljelih od zloćudnih i drugih teških bolesti. Također roditeljima i djeci pruža smještaj u stanovima na području Zagreba za vrijeme liječenja. 

- Cilj sad već tradicionalnih donacijskih večera je prikupiti financijska sredstva za rad Zaklade, jer dalje nam je cilj širiti mrežu usluge koju Zaklada za sada ima – rekla je upraviteljica Zaklade Viktorija Ivana Plavec pohvalivši Hrvatski nogometni savez koji ej ovaj puta bio glavni donator.

Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL

Osim potpisane lopte donirali su i dresove Perišića, Lovrena, Vide, Modrića i Rakitića i koji su našli nove vlasnike.

- Sama ideja rodila se ljetos kada smo svi bili euforični oko Svjetskog nogometnog prvenstva i našeg srebra zlatnog sjaja, a u HNS-u su odmah pristali pomoći – dodala je Plavec.

Uz izbornika, HNS je predstavljao i savjetnik presjednika HNS-a Zorislav Srebrić a nazočan je bio i ministar pravosuđa Dražen Bošnjaković. 

Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL

Stambeno zbrinjavanje na području županije Kosovski Hrvati u Dumačama uskoro će dobiti kuće u vlasništvo I u Sisačko-moslavačkoj županiji obilježen Svjetski dan šuma Zasađena sadnica hrasta lužnjaka, potomak 307 godina starog stabla