Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Djeci darovi od Grada

Paketima za likovni odgoj razveselili prvašiće

Foto: Tomislav Pančić
Osim paketa, u suradnji sa županijom i državom osigurali smo i udžbenike, bilježnice, radne bilježnice i sve drugo, kako bi se maksimalno smanjili troškovi roditeljima, rekla je gradonačelnica Ana-Marija Petin

Gradska vlast na čelu s gradonačelnicom Ana-Marijom Petin razveselila je nove polaznike prvih razreda orahovačke osnovne škole paketima za likovni odgoj. Riječ je o kompletima koji sadržavaju grafitne olovke, drvene boje, flomastere, voštane boje, vodene boje, tempere, paletu, kistove, glinamol, plastelin, ugljen, crni tuš, škarice, ljepila i gumicu, sve potrebno za nastavu likovnog odgoja u prvom razredu osnovne škole.

Ilustracija Završen inkubator u Orahovici Mjesta ima za 18 poduzetnika

Okupljene prvašiće i roditelje pozdravila je gradonačelnica i zahvalila im što su se okupili.

– Grad je osigurao komplete za sve prvašiće Osnovne škole Ivane Brlić Mažuranić u Orahovici i područne škole u Novoj Jošavi. Osim paketa, u suradnji sa županijom i državom osigurali smo i udžbenike, bilježnice, radne bilježnice i sve drugo, kako bi se maksimalno smanjili troškovi roditeljima – rekla je gradonačelnica.

Izložba oldtajmera Stari limeni ljepotani oduševili Orahovčane

Ravnateljica škole Maja Škraba predstavila je učiteljice koje će predavati prvašićima. Ove je godine u prvi razred upisan 41 učenik, šest u N. Jošavi i 35 u Orahovici, a pakete su podijelili gradonačelnica Petin, voditeljica ureda Turističke zajednice Lana Jurkin i viši stručni suradnik za društvene djelatnosti Milan Babac.