Izbornik
Naslovnica Županije Virovitičko-podravska
Najbolji učenici na prijmu kod gradonačelnice

Petin čestitala najboljim orahovačkim učenicima – Doris, Ani i Branimiru

1/5
Foto: Grad Orahovica
Gradonačelnica Ana-Marija Petin čestitala je učenicima i pozvala ih da se jednog dana vrate u Orahovicu

Ulaganje u znanje i dodatna briga o mladim ljudima jedini su put napretka za Orahovicu i cijelu Hrvatsku. Orahovačka gradonačelnica Ana-Marija Petin tako je u svom uredu primila i na ostvarenom uspjehu čestitala najboljim učenicima orahovačke osnovne i srednje škole u prošloj školskoj godini, Doris Babac i Ani Matišić. Najbolji učenik strukovnih škola Branimir Udovčić, smjera CNC operatera, zbog poslovnih obveza nije mogao prisustvovati prijmu.

prijem sportaša Održan prijem za istaknute brodske sportaše Slavonskobrodski sportaši ostvarili iznimne uspjehe na natjecanjima

“Trud se isplatio”

Nakon odličnog uspjeha u osnovnoškolskom obrazovanju, Doris Babac iz prigradskog naselja Donje Pištane svoje je školovanje odlučila nastaviti u orahovačkoj gimnaziji. Osim uspjeha u školskim klupama, Doris je aktivna bila i u sportskim natjecanjima, te je sa školskom ekipom nastupila na županijskom natjecanju u badmintonu, koje je održano prošle godine u Slatini, a djevojke su na kraju osvojile treće mjesto.

1/5 Foto: Grad Orahovica

Prijem kod gradonačelnice znači joj puno jer to je, kako kaže, znak da je njezin uspjeh prepoznat od gradske vlasti i da se sav trud isplatio. U budućnosti Doris sebe vidi u farmaciji, jer joj je kemija jedan od najdražih predmeta, piše portal radioorahovica.com.Orahovčanka Ana Matišić, najbolja učenica orahovačke srednje škole, nakon završene gimnazije sada je studentica prve godine na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku, smjer Kultura, mediji i menadžment.

Poklon paketi grada

Poput Doris, i Ana je bila aktivna sportašica, te je s ekipom Srednje škole “Stjepan Ivšić” prošle godine nastupila na državnom prvenstvu u malom nogometu u Poreču, gdje su Orahovčanke osvojile peto mjesto. Nakon završetka školovanja želja joj je raditi u medijima, a najviše je interesiraju menadžment i odnosi s javnošću.

9. sjednica Savjeta za Slavoniju održana u Orahovici Zatražila podršku Vlade za projekt centra za prevenciju i rehabilitaciju kardiovaskularnih bolesti

Uz čestitke za ostvarene odlične rezultate, gradonačelnica Ana-Marija Petin uručila je najboljim učenicima i prigodne poklon-pakete Grada Orahovice te ih nagradila s 500 kuna. Zaželjela im je također i puno uspjeha u daljnjem školovanju te izrazila nadu da će nakon završetka obrazovanja svoju budućnost pronaći upravo u Orahovici.