Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Planinari

Počasni član 
HPD Garjevica Čazma postao je Zlatko Salaj

Zlatko Salaj
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Planinarsko društvo protekle je godine imalo 47 pohoda, od čega šest visokogorskih. Prvi put je jedna Čazmanka osvojila vrh Triglava

HPD Garjevica Čazma održao je godišnji Zbor kako bi podijelili priznanja za planinarske poduhvate i zahvalnice svima koji su pomogli radu društva. Također, prvi put dodijeljena je članska iskaznica za počasnog člana društva koja je pripala Zlatku Salaju za nesebičnu pomoć društvu.

Dinko Pirak, gradonačelnik Čazme Ulaganja Za obnovu čazmanskih crkvi oko milijun kuna

– Društvo svake godine organizira takozvanu Metlarsku zabavu koja započinje na imanju Salaja nakon čega je organiziran pohod na Moslavačku goru i povratak na imanje. Zbog toga i mnogih drugih ustupaka Zlatka, zaslužio je člansku iskaznicu – kazao je predsjednik HPD Garjevica Čazma, Kristijan Čikor.

Društvo je protekle godine imalo 47 pohoda, od čega šest visokogorskih. Prvi put jedna Čazmanka osvojila je vrh Triglava, a i jedan je član prešao granicu od 4000 metara popevši se na vrh Breithorn u Švicarskoj.     

Božićna bajka obitelji Salaj Raskošni ugođaj Video: Evo kako ove godine izgleda Božićna bajka Salajevih, zasjalo 2,5 mil. lampica