Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
Ljetno osvježenje

Počela sezona na gradskom bazenu

Foto: Grad Kutina
Radno vrijeme bazena će do kraja lipnja biti od 10 do 19 sati, od 1. do 31. srpnja bazen će biti otvoren u vremenu od 9 do 20 sati dok će ponovno u kolovozu radno vrijeme gradskog bazena biti od 10 do 19 sati

U subotu je započela sezona kupanja na kutinskom gradskom bazenu.

– Radno vrijeme bazena će do kraja lipnja biti od 10 do 19 sati, od 1. do 31. srpnja bazen će biti otvoren u vremenu od 9 do 20 sati dok će ponovno u kolovozu radno vrijeme gradskog bazena biti od 10 do 19 sati. O tim planiranim izmjenama radnog vremena, i svemu ostalome, građani Kutine i naši korisnici će biti upoznati putem društvenih mreža – istaknuo je Renato Habek, direktor Športskog centra Kutina koji upravlja otvorenim kutinskim bazenom. Dodao je kako je kod cijena ulaznica napravljena ove sezone mala promjena.

Za vanjsko kupalište dva milijuna eura Predstavljen projekt, grad će napokon dobiti i vanjske bazene

– Ove godine predškolska djeca do sedam godina starosti imaju besplatan ulaz u prostor bazena, a djeca od sedam do 15 godina ulaz plaćaju dnevnom ulaznicom od 15 kuna. Za odrasle iznad 15 godina dnevna ulaznica će iznositi 20 kuna – rekao je Habek.

Cijena sezonske karte za djecu do 15 godina iznosi 150 kuna, a za odrasle 200 kuna.

Kao novina od prošle, a nadopunjena ove godine, obiteljska je ulaznica čija cijena iznosi 500 kuna te uz nju cijela obitelj ostvaruje neograničeno kupanje na gradskom bazenu tijekom cijele sezone. 

Predstavljena Urbanistička studija Kutine Građani uključeni u planiranje novog izgleda Trga kralja Tomislava i gradskog parka