Izbornik
Naslovnica Županije Dubrovačko-neretvanska
dubrovačko-neretvanska županija

Podrška humanitarnoj utakmici Hrvatske ragbi reprezentacije i reprezentacije Sveučilišta Oxford

Foto: Dubrovačko-neretvanska županija
Cjelokupni prihod namijenjen je liječenju sugrađanke Gordane Goge Knego, oboljele od cerebralne paralize.

Župan Nikola Dobroslavić je zajedno sa zamjenicom Žaklinom Marević i v.d. pročelnice UO za društvene djelatnosti Jelenom Dadić, primio trenera dubrovačkog Ragbi kluba Invictus Danijela Keserovića i direktoricu Dubrovnik Partnera Tildu Bogdanović, prenosi Dubrovačko-neretvanska županija.

'Cvijet za dan duže' Udruga Liga protiv raka organizira humanitarnu akciju povodom Dana narcisa

Na sastanku je predstavljen humanitarni projekt koji je upravo u pripremi – prijateljska ragbi utakmica između Hrvatske ragbi reprezentacije i reprezentacije Sveučilišta Oxford iz Velike Britanije koja će se 6. travnja održati u Dubrovniku. Kako je rečeno na sastanku, cijena ulaznice za ovu utakmicu, koja će se održati na Gradskom stadionu Lapad, iznosi 20 kuna, a cjelokupni prihod namijenjen je liječenju sugrađanke Gordane Goge Knego, oboljele od cerebralne paralize.

Župan Dobroslavić izrazio je potporu hvalevrijednoj inicijativi humanitarnog karaktera, naglasivši pritom kako je dodatni značaj ovakvih događanja u promociji zdravog života i sportskih aktivnosti, ali i svjesnosti o tome da smo dužni pomagati onima kojima je naša pomoć potrebna.

od kotora do donje lastve Izaslanstvo na čelu s predsjednikom Hrvatskog sabora posjetilo hrvatsku zajednicu u Crnoj Gori

Na sastanku su izneseni i ostali detalji o samoj organizaciji ovog izuzetno zanimljivog sportskog susreta te je zaključeno da će ga Dubrovačko-neretvanska županija u potpunosti podržati.