Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
JAVNI POZIV OTVOREN JE DO 12. TRAVNJA, A FOND JE DVA MILIJUNA KUNA

Poduzetnicima nove COVID potpore

Foto: Zagrebačka županija
Visina potpore je od 5000 do 15.000 kuna, ovisno o broju djelatnika

Ugostiteljskim i sportskim objektima kojima je djelatnost bila potpuno ili djelomično obustavljena odlukom Stožera od 27. studenoga Zagrebačka županija dodijelit će dva milijuna COVID potpora, a javni poziv otvoren je do 12. travnja.

SUFINANCIRANJEM DO BOLJEG STATUSA OVČARA Sredstva će iskoristiti za nabavu novih grla

Visina jednokratne bespovratne potpore varira od 5000 kuna do 15.000 kuna, ovisno o broju djelatnika koju je mikropoduzetnik imao u veljači ove godine, a mogu se koristiti za najam prostora, troškove telekomunikacija, komunalne troškove, knjigovodstvene usluge, podmirenje financijskih obveza za nabavljenu opremu itd.

– Na javni poziv mogu se javiti mikrosubjekti malog gospodarstva s manje od 10 zaposlenih koji imaju sjedište na području Zagrebačke županije te koji posluju na području Zagrebačke županije i u susjednim županijama, a koji su potpuno u privatnom vlasništvu – javljaju u Zagrebačkoj županiji.

Vukovarsko-srijemska županija pomaže potresom pogođenim područjima U Prnjavor Čuntićki stiglo pet stambenih kontejnera za smještaj obitelji bez doma

Više informacija može se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarstvo i fondove Europske unije, a kontaktni podaci, tekst javnog poziva, upute za prijavitelje i obrasci zahtjeva nalaze se na web stranicama Županije. Prijave se dostavljaju na tri načina: elektronički korištenjem aplikacije e-Prijave, preporučenom poštom na adresu Županije u Ulici grada Vukovara u Zagrebu te osobno, donošenjem papirologije do pisarnice zgrade.