Izbornik
Naslovnica Županije Varaždinska
Varaždin

Pohvale iz Europskog foruma mladih

Varaždin
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
Međunarodni nezavisni stručni žiri, nakon dvomjesečne evaluacije prijave Varaždina za Prijestolnicu mladih, prijavu je ocijenio izrazito kvalitetnom i inovativnom, s više prednosti nego nedostataka – ističu u Gradu

Varaždin je nakon službene potvrde Europskog foruma mladih u završnoj fazi kandidature za Europsku prijestolnicu mladih 2021.

– Međunarodni nezavisni stručni žiri koji se sastoji od predstavnika europskih institucija, fokus-grupe predstavnika dosadašnjih i budućih europskih prijestolnica mladih i nezavisnih konzultanata, nakon dvomjesečne evaluacije prijave Varaždina za Prijestolnicu mladih prijavu je ocijenio izrazito kvalitetnom i inovativnom, s više prednosti nego nedostataka – ističu u Gradu.

Stručno je mišljenje da je koncept programa, pod nazivom Under Construction, ambiciozan, kreativan, inovativan i kvalitetan jer prati europske smjernice i politike za mlade. Pozivamo mlade da se uključe kad budu otvoreni pozivi od strane inicijative Varaždin za Europsku prijestolnicu mladih 2021. 

Dravski bazeni Varaždin Protiv vrućine i noćnim kupanjem za 10 kuna Sandra Malenica Nova dvojezična ploča “Nacionalne manjine obogaćuju našu sredinu”