Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Priznanjima nagrađeni svetonedeljski vatrogasci

Pohvale za akciju gašenja požara skladišta u Strmcu

Foto: Grad Sveta Nedelja
Podjela priznanja i zahvalnica vatrogascima održana je u Gradskoj vijećnici

U Gradskoj je vijećnici održan svečani prijam i dodjela javnih priznanja predstavnicima svetonedeljskih vatrogasnih društava te istaknutom članu DVD-a Sveta Nedelja Borisu Nađenoviću.

U tijeku obnova škola u Svetoj Nedelji Đake i zaposlenike škola Kerestinec i Sveta Nedelja dočekat će potpuno nove prostorije

Zamjenica gradonačelnika Marija Hršak dočekala je predstavnike DVD-a Kerestinec, DVD-a Rakitje, DVD-a Strmec i DVD-a Sveta Nedelja te im je uručila zahvalnice za sveukupni rad i zasluge u promicanju vatrogastva na području Grada Svete Nedelje, a osobito za uspješno odrađenu zahtjevnu akciju gašenja požara skladišta auto-dijelova i automobila u Strmcu. Uz zahvalnicu Grada svetonedeljskim dobrovoljnim vatrogasnim društvima uručena je i novčana nagrada.

Za sveukupni rad i zasluge u promicanju vatrogastva, a osobitno za uspjehe ostvarene na natjecanjima u kategoriji Fire Combat Challenge tijekom prošle godine posebno priznanje, ali i novčana nagrada uručeni su članu Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sveta Nedelja Borisu Nađenoviću.

Nagrade su, osim učenika, dobili i njihovi mentori Nagrađeni najuspješniji svetonedeljski učenici

Tom je prilikom zamjenica gradonačelnika Marija Hršak istaknula da će gradske službe i dalje raditi sve kako bi vatrogascima omogućili što bolje uvjete za obavljanje tako teškog posla. Također. zahvalila im je na predanoj službi Svetoj Nedelji i njezinim građanima u obrani od požara, kao i na svim drugim zadaćama koje svakodnevno nesebično čine.