Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Nagrade su, osim učenika, dobili i njihovi mentori

Nagrađeni najuspješniji svetonedeljski učenici

Foto: Grada Sveta Nedelja
Dodijeljena su 33 priznanja najuspješnijim učenicima i sedam zahvalnica njihovim mentorima, a Grad Sveta Nedelja osigurao im je i novčane nagrade u sveukupnom iznosu od 22.700,00 kuna

Na svečanom prijmu najuspješnijih učenika OŠ Sveta Nedelja i OŠ Vladimir Deščak i njihovih mentora, u Gradskoj su vijećnici đake, njihove mentore te ravnatelje dočekali i primili  gradonačelnik Dario Zurovec i zamjenica gradonačelnika Marija Hršak. Gradonačelnik Dario Zurovec od srca je čestitao učenicima, roditeljima i mentorima na izvrsnim rezultatima, te istaknuo da je ulaganje u obrazovanje ono na što moramo biti ponosni i na čemu moramo ustrajati. Dodao je i da je ovaj prijam mali znak pažnje od Grada, s ciljem da se učenike motivira da i dalje budu izvrsni.

Uspjeh đaka iz gimnazije u Virovitici na državnoj maturi Dea Tomeković najbolja u engleskom

Tom prilikom osvrnuo se i na obavijest da će osnovnoškolci ove godine dobiti besplatne udžbenike i drugi obrazovni i nastavni materijal. U skladu s ranije potpisanim sporazumom, Zagrebačka županija osigurava sredstva u iznosu od 300 kuna po učeniku, dok će Grad Sveta Nedelja osigurati ostatak sredstava do tržišne vrijednosti udžbenika i drugih nastavnih materijala.

Prema Odluci o dodjeli javnih priznanja Grada Svete Nedelje, gradonačelnik i zamjenica uručili su 33 priznanja najuspješnijim učenicima i 7 zahvalnica njihovim mentorima, a uz zahvalnice i priznanja Grad Sveta Nedelja osigurao je novčane nagrade za učenike i mentore u sveukupnom iznosu od 22.700 kuna.

Održani Dani otvorenih vrata Učenički dom u Kutini jedini besplatan u Hrvatskoj

– Ovo je nagrađivanje naša tradicija, ali i izvrstan način da pokažemo učenicima koliko cijenimo njihov trud, jer doći do državnog natjecanja nije nimalo lako – kazala je ravnateljica OŠ Sveta Nedelja Anica Magdalenić.