Izbornik
Naslovnica Županije Dubrovačko-neretvanska
NOVČANA NAGRADA U ZNAK ZAHVALNOSTI

Pola milijuna kuna za 600 zdravstvenih radnika

Foto: DNŽ
Ovo je mali znak pažnje poručili su iz Dubrovačkoneretvanske županije

U znak zahvalnosti zbog požrtvovnosti i svih napora kojih ulažu, Dubrovačko-neretvanska županija isplatit će nagrade djelatnicima Opće bolnice Dubrovnik, Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije, Zavoda za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije te Domova zdravlja Dubrovnik, Metković, Korčula, Ploče i Vela Luka, koji pružaju zdravstvenu skrb pacijentima oboljelim od COVID-19.

Usvojen proračun Dubrovačko neretvanske županije za 2021. u iznosu od 1,011 milijardi kuna Dobroslavić: Mi smo u teškoj situaciji dobro gospodarili proračunom

Tako će djelatnici dvaju bolničkih odjela i epidemiolozi dobiti novčanu nagradu u iznosu od 1200 kuna, a ostali djelatnici koji rade s COVID bolesnicima nagradu od 800 kuna. Riječ je o ukupno 600 djelatnika zdravstvenih ustanova, za koje je Dubrovačko-neretvanska županija iz svoga proračuna izdvojila nešto više od pola milijuna kuna.

Nagrade će biti isplaćene zdravstvenim ustanovama sukladno broju djelatnika izravno angažiranih u borbi s pandemijom i skrbi s oboljelim pacijentima kojega su dostavili ravnatelji ustanova.

Dubrovačko-neretvanska i Vukovarsko-srijemska županija razmijenile voćne poklone Prijateljske županije povezale se donacijama mandarina i jabuka

– Ovo je mali znak pažnje prema onima koji se uz znatan rizik od zaraze svakodnevno brinu o životima naših sugrađana – poručili su iz Dubrovačko-neretvanske županije želeći zdravstvenim djelatnicima uljepšati božićno vrijeme.