Izbornik
Naslovnica Županije Ličko-senjska
Gospić

Porezna uprava u obnovljenom uredu

porezna uprava u Gospiću
Foto: Ličko-senjska županija
Prije 10-ak dana ovdje su dva ministra potpisala ugovor i imat ćemo centralni arhiv za zemljišne knjige - rekao je ličko-senjski župan Darko Milinović

U Gospiću je otvoren obnovljeni Područni ured Porezne uprave. Investicija je to vrijedna 1,3 milijuna kuna. Prije samog otvorenja ravnatelj Porezne uprave Božidar Kutleša, savjetnica ministra Ana Zorić i pročelnica Poreznog ureda Gospić Enesa Jurić održali su radni sastanak sa županom Darkom Milinovićem u njegovu uredu, priopćili su iz Ličko-senjske županije.

Najuzornija hrvatska seoska žena Poziv Prijavite se na izbor i postanite "Najuzornija hrvatska seoska žena"

- Kroz naša radna mjesta doživljava se i nas same. Kad dođete u neki lijep prostor s voljom za rad, onda je to ipak drugačije nego nekakav derutni i lošiji prostor u kojem nema onog osjećaja zadovoljstva. Bitan je svaki porezni ured, svaki kutak Hrvatske da ima primjerenu Poreznu upravu, jer mi smo oni koji su jedini odgovorni za punjenje proračuna - kazao je ravnatelj Porezne uprave Božidar Kutleša.

Memorijalni centar Nikola Tesla realizacija projekta Predstavili velike planove za Memorijalni centar Nikola Tesla

Djelatnicima Porezne uprave čestitao je i župan Darko Milinović.

- Vi ste ovdje oni koji provode pozitivne zakonske propise Vlade RH. Ovo je možda najbolji primjer kako Vlada provodi decentralizaciju. To je ona decentralizacija za kojom svi težimo. Razumijevanjem ministra i bivšeg ravnatelja Porezne uprave dobili smo i svoj područni ured. Prije 10-ak dana ovdje su dva ministra potpisala ugovor i imat ćemo centralni arhiv za zemljišne knjige - rekao je Milinović.

Sjednica, dokumentacija Državna revizija otkrila propust u Ličko-senjskoj županiji Za plaće u županiji drugu godinu zaredom dali pet mil. kuna previše