Izbornik
Naslovnica Županije Ličko-senjska
realizacija projekta

Predstavili velike planove za Memorijalni centar Nikola Tesla

Memorijalni centar Nikola Tesla
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Daljnji planovi Grada, kako je istaknuo gospićki gradonačelnik su digitaliziranje kompletne izložbe, proširenje prostornog dijela, kao i izgradnja inovacijskog centra i kongresne dvorane koja bi bila namijenjena održavanju kongresa usmjerenih na Teslinu viziju svijeta

U uredu gradonačelnika održan je radni sastanak gradonačelnika Karla Starčevića i suradnika s autoricom i kustosicom izložbe 'Nikola Tesla- Mind from the future' Helenom Bulaja Madunić i talijanskim kustosima vezano za nastavak suradnje u realizaciji velikog projekta Tesla- digitalni park gradova koji bi povezao Gospić sa svim gradovima svijeta.

Kuća Velebita Nova turistička ponuda Otvoren centar 'Kuća Velebita' vrijedan 31 milijun kuna

Autorica izložbe i njeni kolege kustosi predstavili su svoje vizije i ideje koje bi željeli provesti u MC Nikola Tesla u Smiljanu.

Na sastanku se razgovaralo o obnovi postava u memorijalnom centru kao i o razvoju inovacijskog centra. Gradonačelnik je istaknuo kako su daljnji planovi Grada digitaliziranje kompletne izložbe, proširenje prostornog dijela, kao i izgradnja inovacijskog centra i kongresne dvorane koja bi bila namijenjena održavanju kongresa usmjerenih na Teslinu viziju svijeta, priopćili su iz Grada Gospića.

Tri župana potpisala sporazum za prometni sustav sjeverni jadran Sporazum o partnerstvu Tri županije izrađuju zajednički plan razvoja prometa sjevernog Jadrana