Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
Županov posjet Sunji

Posao za zadrugu: hladnjača, sušara, sortirnica...

Općina Sunja
Foto: Večernji list
Planiramo modernizirati dio Komarevačke ulice u kojoj se nalazi gospodarski subjekt sa 60 zaposlenih, rekao je načelnik Sunje Dragičević

Državna imovina na području Općine Sunja koja se može staviti u funkciju razvoja gospodarstva, analiza razvoja postojeće infrastrukture, utvrđivanje zajedničkog interesa općina i Županije za izgradnju i zajedničko korištenje skloništa za životinje i uspostava suradnje radi partnerstva u održavanju Državne izložbe konja u Sunji 2018. godine bile su neke od tema sastanka župana Ive Žinića s načelnikom Općine Sunja Grgom Dragičevićem.

Centar kompetencija Novih milijun kuna za zgradu u Lađarskoj ulici Bivša vojarna postaje Centar kompetencija

– Lani nam je županija dala oko 300.000 kuna za održavanje skelskih prijelaza i nastavak vodovodne mreže. Ove godine planiramo modernizirati dio Komarevačke ulice u kojoj se nalazi gospodarski subjekt sa 60 zaposlenih. Župan je izrazio spremnost pomoći, bude li moguće, da mi to saniramo – rekao je Grga Dragičević.

– Želimo staviti u funkciju jednu parcelu koja 20 godina stoji napuštena, a državna je imovina. Čak razmišljamo da naša poljoprivredna zadruga krene u izgradnju hladnjače, sušare, sortirnice, pakirnice i svega što bi pomoglo razvoju poljoprivrede na ovom području – rekao je na sastanku sisačko-moslavački župan Žinić.

vrtić EU fondovi Gradu Popovači odobreno 6,7 milijuna kuna za novi dječji vrtić