Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
ŽUPANIJA POMAŽE PODUZETNICIMA

Potpisana nova 33 ugovora o potporama

Treći krug potpisivanja ugovora s mikropoduzetnicima
Foto: Brodsko-posavska županija
Odobrene su ukupno 183 bespovratne potpore

Treći dio potpisivanja ugovora s mikropoduzetnicima održan je u županijskoj vijećnici u nazočnosti župana Danijela Marušića, njegova zamjenika Stjepana Bošnjakovića te pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo i poljoprivredu Željka Burazovića.

POTPORE POLJOPRIVREDNICIMA ZBOG KORONAVIRUSA Od Grada 115.000 bespovratnih kuna

Podsjetimo, Brodsko-posavska županija u lipnju ove godine donijela je mjere za suzbijanje negativnih posljedica epidemije koronavirusa na gospodarstvo na županijskoj razini.

Cilj je olakšati problem nelikvidnosti, ublažiti ekonomske posljedice, potaknuti poslovanje i konkurentnost poduzetnika i poljoprivrednika.

Projekt Veselo u školu predstavljen je prošli tjedan u Koprivnici, a riječ je o akciji Grada i partnera Predstavljen projekt “Veselo u školu” Za bilježnice, majice i maske svim učenicima osigurano milijun kuna

U trećem krugu ugovori su potpisani s 33 poduzetnika, a vrijednost ove etape je blizu 200 tisuća kuna. Od početka trajanja javnog poziva zaprimljeno je 187 prijava u ukupnom iznosu od 2,085.959 kuna, a odobrene su 183 potpore u ukupnom iznosu od 1,999.027 kuna.

Za peti termin potpisivanja ugovora odobreno je više od 240 tisuća kuna potpore.