Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
Na Dan općine

Potpisana povelja prijateljstva s Tomislavgradom

1/2
Poseban naglask na suradnji u području razvitka gospodarstva,poljoprivrede i turizma, kulture, obrazovanja ,sporta te lokalne demokracije

Na Dan općine u Tomislavgradu i službeno je potpisana Povelja suradnje i prijateljstva između Grada Novske i Općine Tomislavgrad (Federacija BiH).

pola milijuna kuna Novskoj novac za edukaciju o otpadu

Povelju su, u znak prijateljstva kao zaloga prihvaćanja zajedničke suradnje na načelima uzajamnosti i ravnopravnosti, međusobnog uvažavanja i poštivanja, potpisali gradonačelnik Novske Marin Piletić i načelnik Općine Tomislavgrad Ivan Vukadin.

 - Odluku o Povelji donijelo je Gradsko vijeće i ovime je realizirana ta odluka Vijeća. Želimo s Tomislavgradom raditi na ostvarivanju zajedničkih interesa, unapređivanju međusobnih prijateljskih odnosa te promicanju suradnje na svim poljima, s posebnim naglaskom na suradnju u području razvitka gospodarstva,poljoprivrede i turizma, kulture, obrazovanja,sporta te lokalne demokracije – rekao je gradonačelnik Marin Piletić.

Vlado Klasan i Mario Kozić Investicija u Novskoj Uložit će 11 milijuna kuna u proizvodnu halu i pogon za recikliranje otpada

U delegaciji Grada Novske još su bili Dominik Kovačević – potpredsjednik Povjerenstva Gradskog vijeća Grada Novske za međugradsku i međunarodnu suradnju, Jozo Bošnjak  član Povjerenstva Gradskog vijeća Grada Novske za međugradsku i međunarodnu suradnju, Mijo Šarić predsjednik Zavičajnog kluba Prisoje, Ante Ćosić član Zavičajnog kluba Prisoje, Vida Iličić ravnateljica razvojne agencije „Nora“, te Tomislav Koran djelatnik Pučkog otvorenog učilišta Novska.