Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Sveta Nedelja potpisala ugovore

Povezat će grad pješačkim i biciklističkim stazama

Foto: Grad Sveta Nedelja
Imamo već pozitivna iskustva s tvrtkama koje su dobile na natječaju i vjerujem da će sve ići po planu - kazao je Zurovec

Višedesetljetna obećanja da će se sanirati neke od najopterećenijih cesta u gradu Sveta Nedelja konačno će se ostvariti. U prostorijama Gradske uprave Grada Sveta Nedelja u petak je, naime, održan svečani potpis ugovora o izvođenju više radova. Ugovore su potpisali gradonačelnik Dario Zurovec, direktorica tvrtke Hvar Ajka Ahmetović i direktor tvrtke Šušković-građenje Ivan Šušković.

Još jedno priznanje za poduzetništvo Gradu Svetoj Nedelji ‘Sveta Nedelja perjanica je gospodarskog razvoja’

Potpisana su ukupno tri ugovora, i to o izvođenju radova izvedbe pješačko- biciklističke staze u ulici dr. Franje Tuđmana u naselju Brestovje koje će raditi tvrtka Hvar, a radovi će stajati 3 milijuna kuna bez PDV-a. Potpisan je i ugovor o gradnji oborinske odvodnje i izvanrednom održavanju dijela Rakitske ceste u Rakitju, također s izvođačem Hvar, vrijedan 3,5 milijuna kuna plus PDV i ugovor o izvođenju radova pješačke staze u Malogoričkoj cesti u Bezju izvođača Šušković-građenje, a ti će radovi koštati 2,1 milijuna kuna bez PDV-a.

Gradonačelnik Zurovec pozdravio je izvođače radova, te rekao da su ova tri projekta na tri vjerojatno najopterećenije ceste, kao i to da je riječ o višemilijunskim iznosima koji će se uložiti da budu trajna vrijednost za ovaj Grad.

Vrtuljak, tobogan, njihalo na novom igralištu Sveta Nedelja dobila je još jedno dječje igralište

– Kada povežemo cijeli Grad pješačkim i biciklističkim stazama, on će dobiti novo lice. Imamo već pozitivna iskustva s tvrtkama koje su dobile posao na natječaju, i vjerujem da će sve ići po planu. Jedva čekamo da radovi počnu jer ćemo po završetku imati još ljepši grad koji će biti još ugodniji za život – kazao je 
gradonačelnik