Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Još jedno priznanje za poduzetništvo Gradu Svetoj Nedelji

‘Sveta Nedelja perjanica je gospodarskog razvoja’

Foto: Grad Sveta Nedelja
Na Regionalnom summitu poduzetnika Sveta Nedelja osvojila je nagradu za doprinos razvoju poduzetništva

Godine ulaganja u poduzetništvo Grada Svete Nedelje ponovno su urodile plodom. Prošlog je tjedna, naime, završen 6. po redu Regionalni summit poduzetnika srednje i jugoistočne Europe “300 najboljih” te jubilarna svečanost dodjele nagrada i priznanja za doprinos razvoju poduzetništva na području srednje i jugoistočne Europe imenom “Stvaratelji za stoljeća”. U zadnje vrijeme sve razvijenija Sveta Nedelja osvojila je nagradu i priznanje za doprinos razvoju poduzetništva koju je preuzeo zamjenik gradonačelnika Davor Nađi.

Učenici Osnovne škole Vladimira Deščaka učili o prometnoj kulturi Sjeli za volan, a učili su i o prvoj pomoći

– Čast mi je što sam preuzeo ovako posebnu nagradu i priznanje za doprinos razvoju poduzetništva u srednjoj i jugoistočnoj Europi u ime Grada Svete Nedelje. Radit ćemo i dalje na unapređenju poslovne klime, a siguran sam da ćemo status iznimno uspješnog poduzetničkog grada zadržati u budućnosti – istaknuo je Nađi.

Na ovaj izniman uspjeh osvrnuo se i gradonačelnik Svete Nedelje Dario Zurovec.

Grad Sveta Nedelja dobio je zemljište na korištenje idućih 10 godina Naselje Kalinovica dobiva igralište, vrtove i šetnicu

– Izuzetno mi je drago što je prepoznat trud i zalaganje koje ulažemo na području razvoja gospodarstva. Širenjem poduzetničkih zona, razvojem prometne i komunalne infrastrukture stvara se jedinstvena funkcionalna urbana struktura – rekao je gradonačelnik Zurovec.

Iz Grada Svete Nedelje ističu kako je posljednjih godina vidljiv znatan razvoj poduzetništva i gospodarstva.

– Sa sigurnošću možemo istaknuti da je naš grad perjanica gospodarskog razvoja RH – priopćuju. 

Cavtat pogodite koji Hrvatski gradić osmi na listi najboljih europskih destinacija