Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
KUTINA - GRAD PRIJATELJ DJECE

Povratak ljetne razbibrige

Foto: Grad Kutina
Svaki utorak i četvrtak u Parku kestenova bogat je program

Koordinacijski odbor Kutina - grad prijatelj djece, nakon jedne godine stanke zbog koronavirusa, ponovno organizira kreativne radionice na otvorenom za djecu predškolske i školske dobi pod nazivom “Povratak ljetne razbibrige”. Cilj je, kažu organizatori, osmišljeno i organizirano zanimljivo provođenje slobodnog vremena najmlađih.

Još jedan uspješan Festivala vina MoslaVina Brojni posjetitelji, degustacije, radionice i glazbeni događaji

Prvi dan Ljetne razbibrige, u srijedu, bio je ispunjen raznovrsnim programom uz klauna Balonka te animacijskim parkom s tri sprave i dva animatora uz slobodan ulaz za svakog posjetitelja.

Drugi dan Ljetne razbibrige održan je uz zanimljive radionice za djecu koje su vodili predstavnici kutinskih udruga i ustanova. Tako su mladi Kutinčani mogli sudjelovati u natjecanju s modelima aviona u letu u dalj koje je pripremio Modelarski centar Kutina, u igrama dramske improvizacije Umjetničko-dramskog studija udruge Rondo te radionicama i prezentacijama udruge OSI, Društva naša djeca, Vatrogasne zajednice Grada Kutine te Kick-boxing kluba Kutina.

LJETNA RAZBIBRIGA Bogat program za djecu u Parku kestenova

Ljetna razbibriga održavat će se svaki utorak i četvrtak u srpnju u Parku kestenova od 18.30 do 20.30 sati. A svaki put najmlađe očekuje bogat i zanimljiv program.