Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
KOD GRADONAČELNIKA

Požeškim mažoretkinjama 7 medalja na EP-u

1/3
Foto: Požega.hr
Zlatne medalje osvojili su parovi Nia Barišić i Lora Ledić te Glorija Soldo i Benjamin Iličić, exibition juniori i seniori te grupa s rekvizitima. Nia Barišić bila je srebrna, a exibition juniori brončani

Požeške mažoretkinje ostvarile su velik uspjeh na Europskom mažoret prvenstvu, gdje su u sastavu hrvatske reprezentacije osvojile sedam medalja, od čega čak pet zlatnih. Tim povodom primio ih je gradonačelnik Darko Puljašić, koji im je zahvalio što su pokazale veliki entuzijazam i želju da uz puno rada promoviraju svoj grad.

Potrošnja energije smanjit će se za gotovo 72 posto Započela obnova doma u N. Mihaljevcima

– Na potporu Grada možete uvijek računati. Čestitam vam na postignutim rezultatima, jer se po njima vidi da se ovom aktivnošću bavite s puno ljubavi. Također, vjerujem kako će vas duh zajedništva koji gajite oblikovati da budete dobri ljudi – poručio je Puljašić mažoretkinjama.

Zlatne medalje osvojili su parovi Nia Barišić i Lora Ledić te Glorija Soldo i Benjamin Iličić, exibition juniori i seniori te grupa s rekvizitima. Nia Barišić bila je srebrna, a exibition juniori brončani.