Izbornik
Naslovnica Županije Varaždinska
Varaždinska županija

Pred školom postavljeni semafori, najavljene i video kamere

Varaždinska županija
Foto: Varaždinska županija
U slučaju prebrze vožnje na semaforu se pali crveno svjetlo, a u slučaju da vozači ne poštuju ni tu prometnu signalizaciju, postavit će se i kamera koja će 24 sata nadzirati promet

U blizini područne škole u Novoj Vesi u općini Petrijanec u Varaždinskoj županiji u rad je pušten semafor koji mjeri brzinu, a župan Radimir Čačić najavio je i mogućnost postavljanja nadzorne kamere.

Cipele Zanimljivost Par cipela povezao dva varaždinska festivala

- Sigurnost djece nam je primarna, ovaj semafor ćemo u suradnji s PU varaždinskom dopuniti i s kamerama. Ovo je drugi takav semafor u našoj županiji, a postoji ih nekoliko i na državnim cestama. Očekujem od ŽUC-a i PU varaždinske popis svih kritičnih točaka na koje ćemo postaviti ovakve uređaje - rekao je župan Radimir Čačić.

Županijska uprava za ceste je uložila 320.000 kuna. U slučaju prebrze vožnje na semaforu se pali crveno svjetlo, a u slučaju da vozači ne poštuju ni tu prometnu signalizaciju, postavit će se i kamera koja će 24 sata nadzirati promet, pa će svi koji projure kroz crveno biti oštro kažnjeni, najavio je.

Uređenje koncertne dvorane u HNK Varaždin Radovi u hramu kulture Uređuje se velika koncertna dvorana u HNK