Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
Tradicionalno nagrađivanje učenika i profesora osnovnih i srednjih škola

Prijam za 80 najuspješnijih učenika i njihove mentore

Foto: Grad Kutina
Osim vlastitih uspjeha u znanju i umjetnosti, najuspješniji učenici promovirali su Kutinu kao grad znanja

Grad Kutina već tradicionalno nagrađuje učenike i profesore osnovnih i srednjih škola sa svog područja koji su ostvarili zapažen uspjeh na županijskim i državnim natjecanjima tijekom školske godine. Na ovogodišnjem prijmu 80 najuspješnijih učenika i 40 mentora primilo je nagrade za ostvarene rezultate. Osim vlastitih uspjeha u znanju i umjetnosti, najuspješniji učenici promovirali su Kutinu kao grad znanja u kojem poučavaju izvrsni profesori i nastavnici.

Raspisani javni pozivi za poticanje razvoja gospodarstva i sufinanciranje novog zapošljavanja Za svakog novozaposlenog Grad daje 10.000 kuna, a za mlade 50% više

Učenike i njihove mentore pozdravio je Damir Markuš, zamjenik gradonačelnika Grada Kutine koji je tom prigodom čestitao učenicima i mentorima na upornosti i spremnosti te poželio puno uspjeha i sreće u daljnjem radu. Učenike i mentore također je pozdravila voditeljica Koordinacije Kutina Grad prijatelj djece, Renata Vlahek, a nagrade su im u ime Grada Kutine dodijelili zamjenik gradonačelnika Damir Markuš, pročelnik odjela za društvene djelatnosti Željko Tomičić i njegova pomoćnica Kornelija Marošević.

Uz učenike i mentore kutinskih osnovnih i srednjih škola, nagrade su primili i učenici i mentori Osnovne glazbene škole Borisa Papandopula. 

Go kraja godine u Kutini će biti postavljeno još 20 novih polupodzemnih spremnika za otpad Posjet veleposlanika Finski spremnici za bolje gospodarenje otpadom