Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
Simpozij u Glini

Prijedlozi branitelja za ekonomski razvoj županije

Branitelji u Glini
Foto: Edina Zuko/PIXSELL/Ilustracija
Želimo se usmjeriti prema ekonomskom razvoju naše Banovine, preko braniteljskih udruga i zadruga i preko OPG-a – rekao je Ivica Knežević, predsjednik Udruge

Stručni simpozij “Istina i put” održan je u Glini u organizaciji Udruge hrvatskih branitelja liječenih od posttraumatskog stresnog poremećaja Sisačko-moslavačke županije.

Zaželi u Novskoj Novi ugovori u programu "Zaželi" Ovim projektom pomažemo potrebitima, ali i educiramo 40 žena

– Nakon što smo lani na simpoziju govorili o potrebama izmjena Zakona o hrvatskim braniteljima te su naši prijedlozi i primjedbe uvaženi, sada idemo dalje. Htjeli smo se usmjeriti prema ekonomskom razvoju naše Banovine, preko braniteljskih udruga i zadruga i preko OPG-a. Nadamo se da će institucije prihvatiti naše zaključke jer oni uključuju i branitelje, djecu branitelja, nova radna mjesta i razvoj gospodarstva – rekao je Ivica Knežević, predsjednik Udruge.

Na simpoziju je bio i zamjenik sisačko-moslavačkog župana Ivan Celjak obećavši potporu županije u nastojanjima branitelja.     

nasipi uz Kupu i Unu Traži se trajno rješenje za ugrožena područja uz rijeke Gradit će se novi nasipi koji će štititi područja uz Unu i Kupu