Izbornik
Naslovnica Županije Brodsko-posavska
Županijske nagrade

Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja do 27. siječnja

Prijedlozi se podnose Povjerenstvu za dodjelu županijskih javnih priznanja putem Upravnog odjela za poslove župana i Županijske skupštine
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Prijedlozi se podnose Povjerenstvu za dodjelu županijskih javnih priznanja putem Upravnog odjela za poslove župana i Županijske skupštine

Brodsko-posavska županija raspisala je Javni poziv za podnošenje prijedloga za dodjelu županijskih javnih priznanja u 2020. godini. Javna priznanja dodjeljuju se pravnim i fizičkim osobama zaslužnima za gospodarski, društveni i kulturni razvoj Brodsko-posavske županije te za njeno promicanje u zemlji i svijetu. Javna priznanja koja će se dodjeljivati u 2020. nagrada su za životno djelo – Zlatni grb te godišnje nagrade (Plaketa za pravne osobe i Kovanica od zlata za fizičke osobe).

Odmor u šumi uz tradicionalna jela, Vukovarskoj kući nagrada Simply the best za 2019. godinu

Kriteriji za dodjelu priznanja su, između ostalog, da se radi o istaknutim pojedincima i pravnim osobama koje su svojim kontinuiranim i izuzetno važnim znanstvenim, stručnim, umjetničkim, pedagoškim ili drugim javnim radom dali doprinos unapređenju stanja i razvitku pojedine djelatnosti.

Prijedloge za dodjelu priznanja mogu podnijeti članovi Županijske skupštine, radna tijela Skupštine, župan, zamjenici župana, jedinice lokalne samouprave, građani, udruge građana, gospodarske tvrtke i asocijacije, vjerske zajednice, kulturne, sportske i druge društvene institucije.

PRIZNANJA HŠSS-a Nagrade Dori Međimorec i Andreji Galović

Prijedlozi se podnose Povjerenstvu za dodjelu županijskih javnih priznanja putem Upravnog odjela za poslove župana i Županijske skupštine, Ulica Petra Krešimira IV. br. 1 u Slavonskom Brodu, najkasnije do 27. siječnja 2020. godine.