Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
Za doprinos razvitku i ugledu županije

Prijedlozi za županijske nagrade do 15. veljače

Nagrade
Foto: pszupanija.hr
Nagrade se dodjeljuju na svečanoj sjednici u povodu Dana Županije

Požeško-slavonska županija objavila je javni poziv za dostavu prijedloga za dodjelu javnih priznanja Požeško-slavonske županije. Riječ je o Nagradi za životno djelo, Godišnjoj nagradi te Povelji zahvalnosti Požeško-slavonske županije. Javna priznanja dodjeljuju se za važna postignuća i doprinos razvitku i ugledu županije u području znanosti, gospodarstva, prosvjete, kulture, zdravstva, socijalne skrbi, humanitarnog djelovanja, tehničke kulture, tjelesne kulture, sporta, prostornog uređenja i zaštite okoliša te drugih područja društvenog života.

Mljekara BIZ zadrugari traže strateškog partnera Ne daju im kredit za mlijeko

Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja podnose se u pisanom obliku s obrazloženjem i popratnom dokumentacijom, a sadržavaju osobno ime, odnosno naziv pravne osobe, adresu, kontakt-telefon i kratak životopis osobe na koju se prijedlog odnosi, područje za koje se prijedlog podnosi, detaljno obrazloženje prijedloga te dokumentaciju kojom se potvrđuju navodi iz prijedloga. Rok za podnošenje prijedloga je 15. veljače ove godine.

Pri ocjenjivanju vrijednosti postignuća predloženih kandidata cijenit će se da su rezultati najbolji na području Požeško-slavonske županije, a natprosječni u odnosu na istovrsne na državnoj razini, da su plod zalaganja članova organizacije ili pojedinca te da pridonose razvitku grane djelatnosti i općem napretku sredine u kojoj su ostvareni te Požeško-slavonskoj županiji u cjelini.

Javna priznanja Požeško-slavonske županije dodjeljuju se na svečanoj sjednici Županijske skupštine u povodu Dana Županije.

Posjet Domu zdravlja u Pakracu požeško-slavonska županija U devet mjeseci u Dom zdravlja uloženo 1,1 milijun kuna Ravnatelji požeško-slavonska županija Škole dobile 11 novih računala