Izbornik
Naslovnica Županije Šibensko-kninska
Šibenik

Pristigle ponude za energetsku obnovu dječjih vrtića Građa i Šibenski tići

Foto: Grad Šibenik
Grad je na natječaju Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja u svrhu energetske obnove vrtića osvojio ukupno 957 tisuća kuna, a radovi bi trebali početi u drugoj polovici lipnja

Za dječji vrtić 'Građa' pristigle su četiri ponude u raspona cijena od 565 tisuća do 867 tisuća kuna, dok je za dječji vrtić 'Šibenski tići' pristiglo pet ponuda od 1,37 milijuna do 2,36 milijuna kuna, poručuju iz Grada Šibenika.

Šibenik Grad Šibenik ulaže europski novac u vrtiće i škole na svojem području Gradit će se potpuno novi objekt vrtića ‘Ljubica’ u četvrti Crnica

- Za oba vrtića smo dobili najniže ponude u okvirima planiranih sredstava. Sad nam preostaje izanalizirati dostavljenu dokumentaciju te odabrati najpovoljnijeg izvođača radova koji zadovoljava uvjete natječaja. Zanimljivo je da nijednu od ovih devet ponuda nije dostavila firma iz Šibenika. Najnižu cijenu je na oba natječaja ponudila firma Jukić-Dam iz Otoka - kazao je mr.sc. Danijel Mileta, zamjenik gradonačelnika Šibenika.

- Ovo je samo nastavak niza gradskih infrastrukturnih projekata u predškolskom odgoju za koje osvajamo i bespovratna sredstva fondova ili mjerodavnih ministarstava - dodao je Mileta.

Na natječaju Ministarstva graditeljstva i prostornog uređenja Grad Šibenik je u svrhu energetske obnove vrtića 'Građa' i 'Šibenski tići' osvojio ukupno 957 tisuća kuna. Ako na izbor izvođača radova ne bude žalbi, radovi će započeti u drugoj polovici lipnja.