Izbornik
Naslovnica Županije Primorsko-goranska
najdugovječniji gradonačelnik

Priznanje Dariju Vasiliću u povodu 25 godina na čelu Grada Krka

Priznanje Dariju Vasiliću
Foto: Primorsko-goranska županija
Osobno smo uvijek dobro surađivali i kad smo bili politički saveznici ali i suparnici, a upravo to je jedna od posebnosti ove naše Županije - rekao je župan Komadina prilikom dodjele priznanja

Župan Zlatko Komadina uručio je priznanje Primorsko-goranske županije gradonačelniku Dariju Vasiliću povodom punih 25 godina obnašanja dužnosti prvog čovjeka Grada Krka. Tom prilikom rekao je kako mu je zadovoljstvo što uručuje priznanje najdugovječnijem gradonačelniku u Hrvatskoj. Podsjetio je da je prije 25 godina, kada je prvi put izabran za krčkog gradonačelnika, Vasilić tada bio i najmlađi čelnik jednog grada u RH.

Zlatko Komadina Primorsko-goranska županija Osigurali 150 tisuća kuna za najbolje inovatore

"Čestitam gradonačelniku Vasiliću na 25 godina uspješnog vođenja Grada Krka koji je otočki uzor Hrvatske po dosegnutom razvoju na svim područjima. Osobno smo uvijek dobro surađivali i kad smo bili politički saveznici ali i suparnici, a upravo to je jedna od posebnosti ove naše Županije. Bez obzira na političke boje na jednaki način surađujemo sa svim našim jedinicama lokalne samouprave", istaknuo je župan Komadina.  

Zahvaljujući se na priznaju gradonačelnik Vasilić  rekao je da je Krk primjer zajedništva i suradnje što je i dovelo do vidljivih razvojnih iskoraka te realizacije čitavog niza dobrih projekata.

"Imamo besprijekornu infrastrukturu, ljudi s Krka ne odlaze, natalitet je u porastu, nemamo nezaposlenih, grade se novi turistički kapaciteti. To je današnja slika otoka Krka, a meni osobno bilo je zadovoljstvo voditi Grad i koordinirati razvoj cijelog otoka, uz veliku pomoć Županije, na čemu se ovom prilikom i zahvaljujem", naglasio je Vasilić, priopćili su iz županije.  

Delnice Potpisan ugovor Zimskoj službi u Gorskom kotaru nadoknada od 7,5 milijuna kuna