Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
Projekt “Ženska perspektiva”

Proizvodi 65 poduzetnica iz sedam županija

Daruvar
Foto: Grad Daruvar
Cilj je poduzetnicama iz manje razvijenih područja omogućiti kvalitetniji razvoj i jačanje poduzetničkih aktivnosti

Ukupno 65 poduzetnica iz sedam manje razvijenih županija predstavilo je u Daruvaru proizvode koje će u ovoj i idućoj godini dalje razvijati uz mentorstvo stručnjaka u sklopu projekta “Ženska perspektiva”. Regionalni projekt pokrenut je kako bi se poduzetnicama iz manje razvijenih područja Hrvatske omogućio kvalitetniji razvoj i jačanje njihovih poduzetničkih aktivnosti. Voditeljica Dragica Karajić i predsjednik udruge za razvoj poduzetništva Perspektiva Tomislav Lneniček prepoznali su potencijal slavonskih žena i njihovih proizvoda te im ovim projektom žele omogućiti veću vidljivost i bolju međusobnu povezanost.

In cultura veritas Projekt In cultura veritas Želimo razvijati našu baštinu

– Iznimno mi je drago što danas predstavljamo 65 poduzetnica punih entuzijazma i pozitivne energije ponosnih na svoje zdrave proizvode i rukotvorine, koje su prepoznale korist za svoje usavršavanje kroz projekt – kazala je Dragica Karajić.

Tomislav Lneniček o odabranim poduzetnicama i početku rada istaknuo je kako jačanje socijalnih i poduzetničkih vještina ne samo da čini njihovo poslovanje konkurentnijim i time doprinosi ukupnom gospodarskom razvoju nego i jača te razvija demokratsko društvo stvarajući financijski neovisne poduzetnice. Odabrane poduzetnice dolaze iz sedam županija – Virovitičko-podravske, Brodsko-posavske, Vukovarsko-srijemske, Bjelovarsko-bilogorske, Požeško-slavonske, Sisačko-moslavačke i Osječko-baranjske.     

Češka osnovna škola Daruvar Krenula dogradnja Češke škole i vrtića