Izbornik
Naslovnica Županije Međimurska
"No boundaries"

Projekt motivacije za bavljenje sportom

No boundaries
Foto: Međimurska županija

U okviru projekta "No boundaries" održan je sportski dan na vodi, jednodnevni sadržaj namijenjen osobama s invalidnošću, koje su uz članove svojih obitelji i volontera uživali u vožnji kajakom i kanuom.

– Smatram da su ovakvi događaji izvrsni primjeri kako osobe s invalidnošću poticati na uključivanje u zajednicu te zajednicu činiti otvorenijom za različite potrebe ljudi. Međimurska županija uključila se u ovaj projekt s ciljem i željom da osobe s invalidnošću osnažimo i motiviramo za bavljenje sportom te povećamo razinu njihove socijalne uključenosti – rekao je župan Matija Posavec. Ukupna vrijednost projekta, financiranog iz programa Erasmus+SPORT je 200.000 eura. Nositelj projekta je Međimurska županija.

Investirat će se više od šest milijuna eura do 2025. u gradnju i opremanje visokotehnoloških laboratorija, proizvodnih pogona i uredskih prostora, a u prvoj fazi razvoja primit će 150 zaposlenika međimurska županija Gradit će se kampus koji će zapošljavati mlade stručnjake YSigetska bitka 457. obljetnica Sigetske bitke Hrabri ban Nikola Šubić Zrinski spasio je dio Europe DIONICA zahtijeva rekonstrukciju u cilju sigurnosti i više razine kvaliteta prometa u ovom dijelu Međimurja MEĐIMURSKA ŽUPANIJA Više od 743.000 eura za cestu i stazu dugu 2222 metra