Izbornik
Naslovnica Županije Dubrovačko-neretvanska
vrijednost investicija je oko 15.000.000,00 kuna

Projekti su spremni! Dječji vrtić i sportsko-rekracijska zona uskoro u Opozenu

1/4
Foto: Grad Opuzen
Sportsko-rekreacijska zona imat će sportski teren s pratećim objektom, parking prostor, pješačke površine, oborinska odvodnja, zelene površine, street workout park...

Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku sufinanciralo je izradu projektne dokumentacije za izgradnju dječjeg vrtića u Gradu Opuzenu kroz Poziv za prijavu projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u predškolskim ustanovama/dječjim vrtićima u 2018. godini.

Energetska obnova dječjeg vrtića u Slatinama Mališanima uskoro kvalitetniji prostori za dnevni boravak

Isto tako, Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije sufinanciralo je izradu projektne dokumentacije za Izgradnju i uređenje Sportsko – rekreacijske zone u Opuzenu (sportski teren s pratećim objektom, parking prostor, pješačke površine, oborinska odvodnja, zelene površine, street workout park) i to kroz Program pripreme lokalnih razvojnih projekta prihvatljivih za financiranje iz ESI fondova.

Foto: Grad Opuzen

U tijeku je ishođenje potrebnih dozvola te će oba projekta biti vrlo brzo spremna za prijave na natječaje za izgradnju, a vrijednost ovih investicija prema projektantskim procjenama je oko 15.000.000,00 kuna.

Očevi na radionici Drugi ciklus radionica za očeve Tate uče kako biti najbolji tata