Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Kutak za zapošljavanje u Svetoj Nedelji

Prostor za traženje posla i pripremu životopisa

Foto: Damir Špehar/PIXSELL
Kutak je otvoren u sklopu europskog projekta JobCollege Sava

Nemaju posao, a ni računalo s pomoću kojeg mogu potražiti oglase za posao ili urediti životopis. Građani Svete Nedelje slabijeg imovinskog stanja od sada, ako im to zatreba, mogu svratiti do zgrade Gradske uprave, gdje im je na raspolaganju Kutak za zapošljavanje, prostor opremljen računalom i pisačem za koji mogu sjesti, pregledati oglase za posao, pripremiti dokumentaciju potrebnu za prijavu na natječaj te je poslati e-mailom ili isprintati.

izložba u Strasbourgu Sveta Nedelja grad je koji promiče inovacije

Ovaj kutak otvoren je u sklopu europskog projekta JobCollege Sava koji se provodi na području grada Svete Nedelje kao i na području koji obuhvaća Lokalna akcijska grupa SAVA, a cilj je projekta pomoći nezaposlenim osobama na području grada Svete Nedelje da se osnaže, steknu nove vještine i znanja te brže i lakše pronađu posao.

Tako se u sklopu projekta provode i radionice pisanja životopisa, molbi za posao... Nezaposleni građani Svete Nedelje, podsjetimo, mogli su se prijaviti i za besplatno usavršavanje ili osposobljavanje za ECDL operatera, knjigovođu, dadilju, skladištara te za usavršavanje u stranim jezicima, i to u engleskom ili njemačkom.

Još jedno priznanje za poduzetništvo Gradu Svetoj Nedelji ‘Sveta Nedelja perjanica je gospodarskog razvoja’

Opremanje Kutka za zapošljavanje financirano je sredstvima Europske unije iz Europskog socijalnog fonda. Kutak se nalazi u prizemlju, adresa je Trg Ante Starčevića 5, a moguće ga je koristiti svaki radni dan i to ponedjeljkom od 9 do 18.30 sati, utorkom, srijedom i četvrtkom od 8.30 do 15.30 sati te petkom od 8.30 do 14 sati.