Izbornik
Naslovnica Županije Hrvatska zajednica županija
Karlovac

Radionice za darovite učenike

Daroviti učenici
Foto: Karlovačka županija
Daroviti učenici kroz ovaj program s profesorima i mentorima rade na usvajanju novih znanja iz prirodoslovnih predmeta - biologije, kemije, matematike i fizike, ali i robotike, informatike, elektronike, strojarstva i modelarstva

Program potencijalno darovitih učenika Karlovačke županije "KA RADDAR" započeo je u subotu, 27. listopada, u prostorima Gimnazije Karlovac i Zajednici tehničke kulture u Karlovcu. Ovim programom obuhvaćeno je oko 300 učenika iz škola s područja Karlovačke županije, kojima je Županija osigurala prijevoz, priopćili su iz Hrvatske zajednice županija.

Advent u Karlovcu Advent u Karlovcu Ugostitelji, OPG-ovci, javite se do 3. studenoga

U povodu početka provođenja ovog programa, koji će se provoditi svake druge subote, u Gimnaziju Karlovac je održana konferencija za medije na kojoj su zamjenica župana Vesna Hajsan Dolinar i županijska pročelnica za školstvo Marija Medić, uz nazočnost ravnateljice Gimnazije Karlovac Snježane Štranjgar te pročelnice društvenih djelatnosti Grada Karlovca Draženke Sila Ljubenko, predstavile ovaj program.

Folklorni ansambl Matija Gubec Najbolji u Hrvatskoj Karlovački Gubec ima najbolje koreografije

Daroviti učenici kroz ovaj program u prostorima Gimnazije Karlovac s profesorima i mentorima rade na usvajanju novih znanja iz prirodoslovnih predmeta - biologije, kemije, matematike i fizike te u Zajednici tehničke kulture Karlovačke županije pod paskom profesora i mentora usvajaju nova znanja i vještine na radionicama robotike, informatike, elektronike, strojarstva i modelarstva. Profesori i nastavnici koji u ovom programu rade s darovitim učenicima posebno su honorirani za svoj rad.

Kuća Nikole Tesle u Karlovcu edukacijsko-turistički kompleks Kuća Nikole Tesle uskoro u Karlovcu