Izbornik
Naslovnica Županije Koprivničko-križevačka
TRAJAT ĆE DO VELJAČE 2021.

Radovi na obnovi vodovoda u Kolodvorskoj

Za vrijeme radova bit će postavljena privremena regulacija
Foto: Koprivničke Vode
Ovih se dana očekuje i odabir izvođača radova za provedbu megaprojekta Aglomeracije Koprivnica koji je ukupno težak čak 512 milijuna kuna s PDVom.

Prošli tjedan počeli su radovi na gradnji i rekonstrukciji sustava javne vodoopskrbe s priključcima u Kolodvorskoj ulici, Viničkoj ulici i Podravskoj ulici u Koprivnici.

GOTOVO IDEJNO RJEŠENJE Dogodine potpuna obnova i rekonstrukcija parka u Pilama

Planiranom investicijom nastavlja se rekonstrukcija postojećeg distributivnog cjevovoda i priključaka u Kolodvorskoj ulici, koja je 2016. godine rekonstruirana do zgrade željezničkog kolodvora u sklopu novog prometnog rješenja te ulice, tumače u Koprivničkim vodama. Nastavak na rekonstrukciji postojeće vodoopskrbne mreže i priključaka obuhvatit će Kolodvorsku ulicu, dio Viničke ulice do križanja s Križevačkom ulicom, te dio Podravske ulice.

– Investitor su Koprivničke vode, a nakon postupka javne nabave za izvođača radova ugovoren je Koming kao najpovoljniji ponuditelj. Vrijednost građevinskih radova je oko 1,2 milijuna kuna bez PDV-a – priopćili su iz Koprivničkih voda. O

čekivani rok završetka svih radova je veljača iduće godine. U Koprivničkim vodama napominju da će za vrijeme izvođenja radova biti postavljena privremena regulacija prometa u Kolodvorskoj ulici cestovnim semaforima, pa se mole građani za razumijevanje zbog povremenih zastoja u prometu.

Završena energetska obnova dijela bolnice VELIKA ULAGANJA Završena energetska obnova dijela bolnice

Ovih se dana očekuje i odabir izvođača radova za provedbu megaprojekta Aglomeracije Koprivnica koji je ukupno težak čak 512 milijuna kuna s PDVom.