Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
provjerite gdje i kada

Raspored besplatnih pregleda ranog otkrivanja melanoma

1/2
Foto: Zagrebačka županija
Redoviti pregledi kože s ciljem otkrivanja zloćudnih tumora kože u što ranijem stadiju bolesti, otvaraju mogućnosti potpunog izlječenja

Zagrebačka županija nastavlja i u studenom sufinancirati preventivni program ranog otkrivanja zloćudnih tumora kože na više lokacija na svom području.

Uređen je prostor fizikalne terapije te je nabavljen ultrazvuk za radiologiju Za poboljšanje zdravstvenih usluga u Jaski 700.000 kuna

Program će provoditi dermatovenerolozi iz Specijalne bolnice Naftalan u prostorijama Ljekarni Zagrebačke županije prema sljedećem rasporedu (telefonske rezervacije termina su obvezne, a brojevi su dostupni na poveznici.)

Foto: Zagrebačka županija

Inače, za provođenje ovog preventivnog programa Zagrebačka je županije u ovoj godini osigurala 70.000 kuna. Ovaj program Zagrebačka županija provodi šestu godinu zaredom, a interes stanovnika Županije je iznimno velik. Prema izvješću Specijalne bolnice Naftalan, u 2018. godini su pregledane 562 osobe s područja Zagrebačke županije, od kojih je na daljnju obradu upućeno njih 76, dok je kod 15 osoba izražena sumnja na karcinom kože.

Redoviti pregledi kože s ciljem otkrivanja zloćudnih tumora kože u što ranijem stadiju bolesti, otvaraju mogućnosti potpunog izlječenja.

Održan prijam za umirovljene učitelje “Njihov posao nije lak, stoga im moramo reći velika hvala”