Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
UGRAĐUJE 4260 RASVJETNIH TIJELA

Rasvjetu nove bolnice radi lokalna tvrtka

Foto: Bjelovarsko-bilogorska županija
Intra Lighting ugovorila je posao koji predstavlja čak 10 posto njenih ukupnih godišnjih prihoda

Župan Damir Bajs sa suradnicima obišao je tvrtku Intra Lihting Čazma koja je ugovoreni isporučitelj rasvjetnih tijela koja će se ugraditi u novu zgradu Opće bolnice Bjelovar – najvredniju investiciju u povijesti grada Bjelovara, Bjelovarsko-bilogorske županije i ovog dijela RH.

PODIZANJE KVALITETE I STANDARDA Škola u Dapcima obnavlja se u sklopu europskog projekta energetske obnove

Županija je u ovom trenutku najveći investitor, ne samo u županiji, a na brojnim županijskim gradilištima izvođači ili podizvođači radova su domaće tvrtke, poduzetnici i obrtnici. Tako je i čazmanska tvrtka Intra Lighting ugovorila posao vrijedan 5,5 milijuna kuna za 4260 rasvjetnih tijela koja će se ugraditi u novu zgradu bolnice.

Posao je za tu tvrtku tim više važan jer je dobiven u vremenima COVID krize, a predstavlja čak 10 posto godišnjih prihoda te čazmanske tvrtke koja je bavi proizvodnjom rasvjetnih tijela. Ugovoreni posao kako u Intra Lightingu ističu svakako će doprinijeti bržem i kvalitetnijem oporavku firme usred COVID krize koja im je umanjila prošlogodišnji planirani prihod za 20 posto te postizanje prihoda
na razinu prije krize, a  omogućit će daljnje investicije i zapošljavanje u gradu Čazmi. 

DJED MRAZ NA VIRU Darovi za sve mališane iz vrtića Smješko

– Lijepo je vidjeti da posao od 5,5, milijuna kuna radi tvrtka s područja županije. Pred nama Intra Lightingu su nove investicije, odnosno novi proizvodni pogon čiju gradnju očekujemo. Time bi se povećali kapaciteti, broj zaposlenih u županiji i gradu Čazmi, a upravo to želimo - da naše tvrtke i investitori imaju otvorena vrata i da im ja kao župan i Županija pomognemo u tome – rekao je župan Damir Bajs prilikom posjeta tvrtki Intra Lighting.