Izbornik
Naslovnica Županije Bjelovarsko-bilogorska
SASTANAK U GAREŠNICI

Ratni policijski veterani planiraju ići u Knin

Garešnica u hotelu Garić ugostila ZUHBDRP
Foto: Grad Garešnica
Domaćin sastanka bila je garešnička udruga ratnih policijskih veterana koju vodi predsjednik Edim Muratović, a poslije radnog dijela održan je svečani ručak na koji su pozvani i drugi uzvanici s kojima ta udruga dobro surađuje i koji podupiru njezin rad.

Hotel Garić u Garešnici ovih je dana bio domaćin sastanka Izvršnog odbora Zajednice Udruga hrvatskih branitelja Domovinskog rata policije Republike Hrvatske na kojem su razmotrene aktivnosti Zajednice i svih petnaest udruga koje su u njoj okupljene, od Dubrovnika do Vukovara.

radovi na cestama Poboljšanje prometnica na području Garešnice

Domaćin sastanka bila je garešnička udruga ratnih policijskih veterana koju vodi predsjednik Edim Muratović, a poslije radnog dijela održan je svečani ručak na koji su pozvani i drugi uzvanici s kojima ta udruga dobro surađuje i koji podupiru njezin rad. Među njima je i gradonačelnik Garešnice Josip Bilandžija te njegov zamjenik Goran Cupek.

– Uglavnom smo proveli sve što smo planirali u prvoj polovici godine, no zbog pandemije koronavirusa nismo mogli sudjelovati u Plitvicama na obilježavanju pogibije Josipa Jovića, na koje smo dosad redovito išli. O pandemiji će ovisiti i naše sudjelovanje na godišnjicama vezanima za važne datume koji se tiču sudjelovanja policije u Domovinskom ratu, a svakako imamo u planu ići u Knin, gdje naš predstavnik svake godine sudjeluje u dizanju hrvatske zastave na kninsku tvrđavu – kazao je Marijan Smernić, predsjednik UHBDRP-a RH. Osim navedenog, istaknuo je i kako pomažu bolesnim članovima na sve moguće načine te da surađuju s lokalnim zajednicama i državom iako je financijska situacija zajednice sve slabija.