Izbornik
Naslovnica Županije
Vukovarsko-srijemska županija

Regionalno natjecanje u kuglanju za osobe s intelektualnim oštećenjem

Foto: Vukovarsko-srijemska županija
Na natjecanju je sudjelovalo  devet udruga i ustanova koje skrbe o osobama s mentalnom retardacijom – intelektualnim teškoćama  na području Slavonije i Baranje

U povodu obilježavanja Nacionalnog dana osoba s intelektualnim teškoćama  Udruga za osobe s intelektualnim oštećenjem 'Golubica' Vukovar, organizirala je održavanje Regionalnog natjecanja u kuglanju za osobe s intelektualnim oštećenjem.

20. obljetnica Domovi zdravlja Dubrovnik i Vukovar potpisali Povelju o prijateljstvu

Na natjecanju je sudjelovalo  devet udruga i ustanova koje skrbe o osobama s mentalnom retardacijom – intelektualnim teškoćama  na području Slavonije i Baranje.

Pozdravni govor održala je  predsjednica Udruge Ivana Azenić Dubravčić istaknuvši pri tom zadovoljstvo zbog održavanja ovakvog  tipa natjecanja. Tom prilikom je naglasila kako je izuzetno korisno poticati osobe s intelektualnim teškoćama na bavljenje sportom jer se na takvim susretima imaju priliku susresti s drugim korisnicima iz srodnih udruga i ustanova na području naše županije.

Natjecanje je otvorio pročelnik Upravnog odjela za socijalnu skrb Vukovarsko-srijemske županije dr.sc. Darko Dimić, koji je u ime župana, svih djelatnika Odjela i u svoje ime, pozdravio natjecatelje i goste.

'SVI zaJEDNO HRVATSKO NAJ' Škoro, Prljavci, Film i Aerodrom na Danima grada Vukovara

Sve natjecatelje i goste su pozdravili i zamjenik gradonačelnika grada Vukovara Marijan Pavliček, te ravnatelj Centra za socijalnu skrb Vukovar Zvonimir Rogulja.