Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
Potpisan ugovor

Rekonstrukcija atletske staze u Kutini

Foto: Grad Kutina
Planiran početak radova je 1. rujna, a očekivani završetak rekonstrukcije je 15. studenoga ove godine

Potpisan je ugovor za rekonstrukciju atletske staze u Kutini. Ugovor su u Gradskoj vijećnici potpisali direktor Športskog centra Kutina Renato Habek i Tomislav Gruban, direktor tvrtke Arhos d.o.o. koja će izvoditi radove.

Planiran početak radova je 1. rujna, a očekivani završetak rekonstrukcije je 15. studenoga ove godine.

Brojni kulturno-zabavni i sportski sadržaji obilježili ovo ljeto Na Kutinskom ljetu Žensko glazbeno čavrljanje, Mali jukebox, Brazilska večer, Motor show...

Rekonstrukcijom atletske staze u Kutini, što je investicija vrijedna 1,960.350 kuna, znatno će se podići razina kvalitete sportske infrastrukture za sve kategorije sportaša u natjecateljskoj skupini, za učenike osnovne i srednje škole u Kutini, za dječje vrtiće, kao i za rekreaciju građana.

Postojeća atletska staza, naime, sagrađena je davne 1964. godine i prijeko joj je potrebna rekonstrukcija, pretvaranje lešnate podloge u suvremenu gumiranu podlogu.

– U sportsko-atletskom pogledu Kutina je vrlo visoko pozicionirana u kontinuitetu postizanja odličnih rezultata, stoga su njezini atletičari zavrijedili imati kvalitetnu i suvremenu atletsku stazu – poručuju iz Grada Kutine, koji se nadaju još bojim rezultatima kada sportaši i rekreativci stanu na novouređenu atletsku stazu. 

Mjere aktivne politike zapošljavanja u Kutini Do prosinca će se u sklopu javnih radova čistiti i uređivati gradske površine