Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Počeli radovi u Ulici dr. Franje Tuđmana, koji su se odgađali čak 40 godina

‘Riješit ću sve što su moji prethodnici izbjegavali’

Foto: Grad Sveta Nedelja
Od sljedećih velikih projekata Dario Zurovec je izdvojio gradnju novog vrtića te nove škole i knjižnice

U Svetoj Nedelji počeli su radovi u Ulici dr. Franje Tuđmana što samo po sebi ne bi bilo zanimljivo da se radovi na spomenutoj cesti ne odgađaju čak četrdeset godina.

Edukacija odgajateljica u sklopu programa Erasmus+ Dječjem vrtiću ‘Slavuj’ 16.500 eura iz fondova EU

Gradonačelnik grada Svete Nedelje Dario Zurovec, kako kažu iz gradske uprave, kao poseban cilj dao si je uhvatiti se u koštac sa svim projektima koje su njegovi prethodnici izbjegavali. Po završetku ovih radova na toj će cesti konačno biti izvedene pješačka i biciklistička staza, što će omogućiti sigurnije kretanje svim građanima.

Prošli tjedan gradonačelnik je prešao polovicu svog mandata, a već je, poručuju iz uprave, uspio promijeniti vizuru gotovo svih dijelova Svete Nedelje. Trenutačno su u tijeku radovi u  Ulici Augusta Cesarca, Selskoj ulici, Selišću te prvom i drugom Novačkom odvojku, a po završetku radova ulice će imati novi asfalt, nogostup, rekonstruirani kolnik te izgrađen sustav za odvodnju oborinskih voda, a u najavi su radovi izgradnje oborinske odvodnje i izvanredno održavanje dijela Rakitske ceste u Rakitju i izvođenje radova pješačke staze u Malogoričkoj cesti u Brezju. 

Sveta Nedelja potpisala ugovore Povezat će grad pješačkim i biciklističkim stazama

Od sljedećih velikih projekata, osim kontinuiranog uređenja prometnica, gradonačelnik Zurovec izdvojio je izgradnju novog vrtića, koji je nužan jer u ovom gradu broj stanovnika, pa tako i djece kontinuirano raste, kao i izgradnju nove škole i knjižnice. Gradonačelnik se kratko osvrnuo na sve ove projekte i rekao da nastavlja dalje uređivati Svetu Nedelju, kako bi ona opravdala naziv “Grada za pametno poslovanje i ugodan život”.

Davor Nađi, zamjenik gradonačelnika Svete Nedelje i kandidat na izborima za parlament EU Preseljenjem u naš grad građanin s prosječnom plaćom uštedi 2500 kn