Izbornik
Naslovnica Županije Zagrebačka
Edukacija odgajateljica u sklopu programa Erasmus+

Dječjem vrtiću ‘Slavuj’ 16.500 eura iz fondova EU

Foto: Grad Sveta Nedelja
Tri odgojiteljice DV-a ‘Slavuj’ otići će na Island i Maltu, gdje će usvajati teorijska znanja i praktična iskustva o metodama, tehnikama i instrumentima korisnima u radu s djecom s posebnim potrebama i nova znanja o inkluziji djece s posebnim potrebama

Dječji vrtić ‘Slavuj’ iz Svete Nedelje dobio je sredstva EU u sklopu programa Erasmus+ na temu “Izazovi u odrastanju djece predškolske dobi u europskom okruženju”, u iznosu od 16.555 eura. Zahvaljujući tome odgajateljice će steći nova znanja i iskustva koja će zatim moći primijeniti u radu s najmlađim stanovnicima Svete Nedelje. Edukacija uključuje program ranog učenja stranog jezika, čime se želi povećati kvaliteta redovitog programa, poboljšati jezične, međukulturalne i komunikacijske kompetencije odgojitelja i razviti komunikacija djece na stranim jezicima.

Sveta Nedelja potpisala ugovore Povezat će grad pješačkim i biciklističkim stazama

U program ranog učenja stranog jezika bit će uključene tri odgojiteljice DV-a ‘Slavuj’, koje će vještine poučavanja, podržavanja i motiviranja djece usavršavati u Njemačkoj i na Malti. Programom unapređenja inkluzivne prakse kroz nove kreativne metode poučavanja uvest će se inovativnije metode rada u procesu rada s djecom s posebnim obrazovnim potrebama u inkluziji.

Tri odgojiteljice DV-a ‘Slavuj’ otići će na Island i Maltu, gdje će usvajati teorijska znanja i praktična iskustva o metodama, tehnikama i instrumentima korisnima u radu s djecom s posebnim potrebama i nova znanja o inkluziji djece s posebnim potrebama. Ravnateljica DV-a ‘Slavuj’ Gordana Supanc rekla je da je jako ponosna što će odgojiteljice Dječjeg vrtića Slavuj dobiti priliku za stjecanjem dragocjenog iskustva i znanja koja će potom prenijeti svim odgojiteljicama u vrtiću, te tako omogućiti kvalitetnije predškolsko obrazovanje najmlađim stanovnicima Svete Nedelje.

izložba u Strasbourgu Sveta Nedelja grad je koji promiče inovacije Na slavlju Dana Europe u Svetoj Nedelji razgovaralo se o energetskoj učinkovitosti Od nacrta projekta do realizacije u samo 9 mjeseci