Izbornik
Naslovnica Županije Požeško-slavonska
Uskrs u Požegi

Sajam, blagdanski ručak, igre za djecu i ukrasne pisanice

Uskrsni sajam u Požegi
Foto: Grad Požega
Sajam će biti otvoren od četvrtka 29. do subote 31. ožujka, od 10 do 18 sati (četvrtak i petak) i od 10 do 14 sati (subota)

Grad Požega i Turistička zajednica i ove godine organiziraju Uskršnji sajam u sklopu kojega će požeški obrtnici za građane pripremiti blagdanski ručak. Sajam će se održati od 29. do 31. ožujka u šetališnoj zoni.

Ante Potrebica Ante Potrebica: Ne postoji grad sličan Požegi, ona je originalna i jedinstvena

- Pozivam sve naše sugrađanke i sugrađane da se pridruže brojnim aktivnostima koje smo ove godine, zajedno s našim obrtnicima, pripremili uoči blagdana Uskrsa. Uz tradicionalni Uskršnji sajam u šetališnoj zoni, dio programa odvijat će se i na Sportsko – rekreacijskom centru zahvaljujući caffe baru Sportivo koji se još jednom priključio u organizaciju gradskih zbivanja. Nabavili smo ukrasna jaja koja će bojati članove udruge PožArt, a koja će na vidljivim mjestima uljepšavati naš grad. Dođite, družimo se, iskoristimo ovo predblagdansko raspoloženje da budemo još bolji jedni prema drugima i da zajedno radimo na napretku našega grada - poručio je gradonačelnik Darko Puljašić, izvijestili su iz gradske uprave.

Sajam će biti otvoren od četvrtka 29. do subote 31.ožujka, od 10 do 18 sati (četvrtak i petak) i od 10 do 14 sati (subota). I ove godine u sklopu sajma organizirane su besplatne radionice.

- Radionica izrade pisanica od raznih materijala održat će se u četvrtak i petak u periodu od 10 do 12 sati. S caffe barom Sportivo na Sportsko-rekreacijskom centru organiziramo popularne uskršnje igre za djecu na koje vas pozivamo u subotu od 10 sati - rekla je direktorica TZ Silvija Podoljak.

Već tradicionalno, svoj doprinos sajmu dat će i Obrtnička komora Požeško – slavonske županije, u suradnji s Udruženjem obrtnika, koja će osigurati blagdanski ručak za svoje sugrađane. Obrtnici će ove godine pripremiti 1000 porcija perkelt od soma i omleta od srimuša i tartufa.

Uskrs socijalni program Grada Požege Poklon bonovi za oko 150 socijalno ugroženih obitelji