Izbornik
Naslovnica Županije Sisačko-moslavačka
sjećanje na poginule hrvatske branitelje Ivana Krajinovića Iću i Ivana Tomića

Spomen-ploča u čast stradalim braniteljima

Foto: Grad Kutina
U spomen na poginule branitelje održava se i nogometni Turnir slobodi

Na dan 25. obljetnice vojno-redarstvene operacije Oluja, 5. kolovoza 2020. godine, u Repušnici je u organizaciji ŠNK Mladost održan nogometni Turnir slobodi u spomen na poginule hrvatske branitelje Ivana Krajinovića Iću i Ivana Tomića.

SIGURNA IGRA ZA NAJMLAĐE Otvoreno igralište u Kutinskoj Slatini

Tom prigodom svečano je otkrivena spomen-ploča postavljena na pročelje zgrade Športsko-nogometnog kluba Mladost u čast poginulim hrvatskim braniteljima Ivanu Krajinoviću Ići i Ivanu Tomiću koji su prije 25 godina u Domovinskom ratu junaštvom u obrani domovine dali i svoje živote. Spomen-ploču otkrili su Ićini roditelji i Ivanova sestra.

– Ića i Ivan bili su iskreni zaljubljenici ŠNK Mladost, koji ih se trajno sjeća. Ića i Ivan dio su nas i bogate povijesti kluba koji skorašnjom prvenstvenom sezonom ulazi u 85. godinu od utemeljenja. Ovaj trenutak najavljuje hod prema tom iznimnom jubileju. Ponosni smo što uz veterane turnira kojima je većinom poznat lik naših vitezova Domovinskog rata prisustvuju njihovi najbliži, ali i prva osoba našega grada, gradonačelnik Zlatko Babić – istaknuli su članovi kluba ŠNK Mladost iz Repušnice.

Potpisan ugovor za projekt "Poboljšanje vodno-komunalne infrastrukture aglomeracije Kutina" Potpisani prvi ugovori s izvođačima radova na aglomeraciji Kutine U rujnu počinju radovi na najvećem infrastrukturnom projektu u povijesti grada

Otkrivanju spomen-ploče, uz gradonačelnika Kutine Zlatka Babića, nazočili su i predsjednik Gradskog vijeća Davor Kljakić te potpredsjednici Gradskog vijeća Kutine Ivica Glibo i Dražen Kinderman.